Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

WEB https://kadinhanihocaahmetyeseviio.meb.k12.tr
Adres : Kayabaşı Mah.Cihat Sok.No43 Toki Siteleri Yanı 42800 KadınhanıKONYA
VİZYON : Milli ve manevi değerlerini tanıyan ,toplum kurallarına uygun davranabilen,aldığı görev ve sorumlulukları yerine getirebilen,el becerilerini,zihnini ve zamanını en verimli bir şekilde kullanabilen,çevre koruma bilincine sahip,teknolojik gelişmelerden haberdar olan başarılı, model ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.
MİSYON : Okulumuzda istekle çalışan öğretmenlerin eşliğinde,temiz ve düzenli bir ortamda , çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde öğrenciler yetiştirerek onların bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,öğrencilerimizin bilgili,becerikli ve özgüven sahibi olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini,liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz 2011 ve 2012 yıllarında Toplam Kalite Yönetimi Kurum Kategorisinde ilçemizde en kaliteli okul seçilmiştir.Bursluluk sınavını kazananarak burs alan 3 öğrencimiz vardır. 2011-2012 Eğitim -Öğretim yılında mezun olan 16 öğrencimizden 1 Fen Lisesi ve 9 Anadolu Lisesi olmak üzere 10 öğrencimiz sınavları kazanarak bir üst öğrenime yerleşmişlerdir.2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 30 öğrencimizden 1 Fen Lisesi 16 Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 17 öğrencimiz sınavları kazanarak bir üst öğrenime yerleşmişlerdir.Ayrıca ilçe genelinde yapılan çeşitli yarışmalarda öğrencilerimizin dereceleri vardır.2014-2015 Eğitim -Öğretim yılından itibaren kesin dönüşüm olmuş ve okulumuzda sadece ilkokul öğrencileri eğitim-öğretim görmektedir.

Saatler : SABAH:09:00-12:25 ÖĞLE: 13:25-14:55
Isınma : Doğal Gaz
Servis : Şehir içi özel servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Konya -Kadınhanı arası ulaşım sorunu yoktur.Her 15 dakikada karşılıklı seferler vardır.
Yerleşim Yeri : İLÇEMİZ KADINHANI 33000 NÜFUSA SAHİP OLUP KONYA MERKEZİNE 50 KM UZAKLIKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE TOKİ SİTELERİ İÇERİSİNDE OLUP KONYA´YA UZAKLIĞI 50 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Çocuk Oyunları,masa tenisi,satranç,tenis,futbol.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Ekip 42,E-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2011-2013 yılları Arası Avrupa Birliği Comenius Projesi yapılmıştır.